Klinikinių ir sveikatos psichologų konferencija

Mieli kolegos psichologai ir visi dirbantys sveikatos apsaugos srityje,

Pagalba žmogui sunkiomis jo gyvenimo akimirkomis – didžiulė mums suteikta privilegija. Tačiau taip pat tai ir sunki pareiga, kelianti specialistams daug ir sudėtingų reikalavimų, ribojimų, uždavinių. Kartais dėl to jaučiamės pavargę, sutrikę, reikalingi kitų profesionalų paramos. Turime ir kuo pasididžiuoti – esame sukaupę neįkainojamos patirties.

LPS Klinikinės ir sveikatos psichologijos komitetas nusprendė suburti draugėn sveikatos apsaugos srityje dirbančius psichologus ir kitus specialistus, studentus ir rezidentus konferencijoje „Iššūkiai, geroji praktika ir ateities galimybės sveikatos apsaugos srityje”, įvyksiančioje 2017 m. spalio 2 d. „Eglės” sanatorijoje Birštone.

Maloniai kviečiame dalyvauti ir siūlome dalyviams galimybę pasiklausyti patyrusių psichologų patirties, pasidalyti savąja, padiskutuoti įvairiausiais rūpimais klausimais. Bus daug pašnekesių ir veiksmo. Garantuojame draugišką aplinką.

Ankstyvajai registracijai taikomos ženklios nuolaidos, tad paskubėkite.

Konferencijos generalinė rėmėja „Eglės” sanatorija siūlo dalyviams lengvatinėmis sąlygomis užsisakyti nakvynę „Eglės” sanatorijoje vienai ar dviem naktims. Nuolaida taikoma tik iš anksto užsiregistravusiems kaip renginio dalyviams elektroniniu paštu egle.adamonyte@sanatorija.lt ir užsakymo laiško temoje parašiusiems registracijos kodą: Psichologų konferencija – 10% nuolaida