Rašymo terapijos seminaras “Batai”

Pirmasis- močiutės megztas, į delną telpantis… Paskutinis- turbūt juodas, blizgantis, kalijų kvapo… O tarpe jų- basutės, aukštakulniai, lakierkos, pumos, salamandrai, visi jie- Tavo gyvenimo batai. Vieni- ilgai rinkti, ieškoti, kiti- pirkti impulsyviai, vieni- avėti dešimtmetį, kiti- vienadieniai…
Leisk savo batams prabilti. Ką papasakotų tavo vaikystės batas? O tas, su kuriuo šokai per savo išleistuves? Vestuves? Ką pasakotų tas, kurį nešioji dabar? Ar jis laimingas? Ar vaikšto tais takais, kuriais norėtų? Ar jo aplinkoje tie batai, su kuriais jis laimingas?
Seminare atsiversime savo batų istorijoms, išgirsime jų skaudulius, svajones, norus. Galbūt su vienais batais teks atsisveikinti ir įsigyti naujus, o galbūt- iš spintos ištraukti senus, užmirštus, nuvalyti dulkes ir leistis į kelionę. Seminaro metu rašysime, skaitysime, o jeigu labai labai reikės- nukeliausime ir į batinę (batų parduotuvę). Leisime batams keisti mus ir mūsų gyvenimus. Seminare kalbėsime ne mes, bet mūsų batai.
Seminaro laikas: šeštadienis, spalio 7 diena, nuo 10.00 iki 20.00 val., su pietų pertrauka.
Vieta: Vilnius, Gedimino g. 24 (tikslesnes nuorodas atsiųsiu užsiregistravusiems dalyviams).
Dalyvavimo kaina 30 Eur. Maksimalus dalyvių skaičius – 12.
Registracija tel. 8 687 48870 arba e-paštu: Julius.Kvedarauskas@gmail.com
Prašau atvykti į seminarą su bent vienu svarbiu batu (gali būti savas, gali- kito reikšmingo žmogaus, galima atsinešti ir keletą batų). Taip pat- bloknotą ir rašiklį (jeigu pamiršite, nieko tokio, balto popieriaus bus).
Julius Kvedarauskas yra klinikinis psichologas, psichoterapeutas, gidas, veda terapines ekskursijas, poetinės terapijos, kūrybinio rašymo grupes, skaito pranešimus egzistencinės, religijos psichologijos, poetinės, biblioterapijos temomis.